Holiday Bling | Billy Rose Jewelry

[English below]

Enkele weken geleden nodigde een vriendin me uit voor het open atelier van Billy Rose. Ze had me al eerder over het juwelenmerk verteld, maar ik had nog geen tijd gehad om het op te zoeken. Hoewel ik ‘s avonds al gezellig in mijn jogging zat, won de nieuwsgierigheid het van mijn luiheid en besloot ik mee te gaan naar het open atelier. Wat een goede beslissing!

We werden warm verwelkomd in het atelier van Annelies Veekmans, goudsmid en oprichter van Billy Rose. We kregen meteen een glaasje heerlijke limonade aangeboden dat we gezellig konden opdrinken in een van de zeteltjes aan de kachel. Het atelier is de werkplaats van Annelies Veeckmans, maar ook een aangename meeting spot waar iedereen haar juwelen kan bewonderen.

In eerste instantie was ik niet van plan iets te kopen, maar dat voornemen ging al snel in rook op. Hoewel ik meteen wist dat ik niet met lege handen naar huis zou gaan, was niet makkelijk om iets uit te kiezen! Er stonden twee lange tafels met zoveel mooie oorbellen, kettingen, armbanden… . Uiteindelijk koos ik voor een paar vergulde fijne oorringen en een gebogen vergulde ring. Deze subtiele juwelen zorgen voor een gesofisticeerde finish van elke look. Ik houd zelf zowel van opvallendere als van iets fijnere juwelen. Het voordeel van deze subtiele juwelen, is dat ze makkelijk te combineren zijn. Ik draag de oorbellen en de ring regelmatig, zeker als ik ga werken.

Tijdens de maand december is het atelier open op verschillende momenten. Als je nog op zoek bent naar een leuk cadeautje voor onder de kerstboom ( hopelijk leest mijn vriend mee, hint, hint 😉 ) of naar een leuk juweel om je feestlook op punt te stellen, ben je daar aan het juiste adres. De juwelen kosten tussen de 10 en de 120 euro, afhankelijk van het ontwerp en het materiaal.

Ben je nieuwsgierig? Neem dan hier eens een kijkje op haar website!

Bedankt voor je bezoek!

Liefs,

Sarah


Last week one of my friends wanted to take me to the ‘open atelier’ of Billy Rose. She told me about the brand before. I didn’t have a look at it yet so I decided to join her to the atelier.

We were warmly welcomed into the atelier of Annelies Veeckmans, goldsmith and founder of Billy Rose. They offered us a delicious glass of lemonade which we consumed in the cozy couches at the fireplace. The atelier is the workplace of Annelies Veekmans, but also a meeting point for everybody who wants to admire her jewelry.

It wasn’t my intention to buy anything, but that intention soon vanished in thin air. Even though I knew I was going to buy something, making a decision wasn’t easy. After good consideration I chose a pair of fine gold plated earrings and a slightly curved gold plated ring. These two pieces will go with a lot of my outfits and give my look a sophisticated finish. Personally I both like bold and fine jewelry, but the advantage of subtle jewels is that they go with a lot of outfits. I wear these two pieces regularly, certainly when I go to work.

In december the atelier is open frequently. If you are still looking for a Christmas present (hopefully my boyfriend reads this, hint, hint 😉 ) or a nice piece to complete your look, I am sure you will find something nice over there. The prices range from 10 to 110 euros depending on the design and the material.

Curious? You can check out her website over here.

Thanks for visiting!

Love,

Sarah

 

IMG_0580-2

IMG_3839-2

IMG_0666-2

IMG_0656-2

Earrings & ring: BILLY ROSE

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s