Oh so fluffy! | 3 tips to find a nice faux fur

[ENG below]

Hi!

Zoals gezegd, laat ik in deze post mijn tweede outfit uit Rotterdam zien. Ik kocht deze bij Hutspot, een multibrandstore met veel Scandinavische merken in het hartje van Rotterdam. Raar maar waar: ik kocht een hemd! Ik heb exact 2 hemden in mijn kastΒ  hangen omdat ik me comfortabeler voel in een blouse, maar ik vond de print van dit hemd zo leuk, dat ik het toch een kans heb gegeven! Ondertussen heb ik het al met verschillende stuks kunnen combineren dus het was een goed keuze!

Ik ben ook helemaal fan van de koperkleurige broek. Ze is eenvoudig van snit, maar het detail aan de zijkant zorgt voor een verfijnde look. De broek combineer ik altijd met truitjes en blousjes die ik erin kan stoppen zodat mijn figuur het best tot zijn recht komt.

En nu over naar de eyecatcher van de outfit: The White Faux Fur!
Valse pelsen jassen zijn deze winter niet weg te denken! Je hebt ze in alle vormen en maten: gladde pelsen, krullende pelsen, groen, rode, witte pelsen, lange pelsen, korte pelsen… Voor ieder wat wils! Maar hoe kies je nu goed exemplaar uit? Ik heb hieronder enkele tips opgesomd waar je rekening mee kan houden in je zoektocht naar een leuke jas:

  • Een pelsen jas kan elegant zijn, maar de stof heeft wel vaak een verzwarend effect. Kies dus voor een gladde pels als je er slanker wilt uit zien (niet zoals ik met mijn schapenjasje!). Ik heb zelf ook een gladde pels waarmee ik er slanker uitzie dan met deze witte jas. Toch vind ik het geen doorslaggevend argument want een gekrulde pels kan er ook mooi uitzien!
  • Ga voor een langer model. Dit is vaak eleganter en het laat je figuur beter uitkomen. Wil je toch een kort model? Geen probleem, dit kan ook flatterdend zijn! Let er wel op dat je niet op een Wollebol gaat lijken πŸ˜‰ .
  • Je kan eens experimenteren met een kleur of print. Zwart is altijd tijdloos, maar donkergroen of een leopardprint kan ook mooi zijn. Je kan ze deze winter echt in alle kleuren vinden.

Hi!

In this post I will show you my second outfit from Rotterdam. I bought it at Hutspot, a multibrandstore with a lot of Scandinavian brands in the hart of the city. Believe it or not: I bought a shirt! Something I almost never buy, but the print is so nice that I wanted to give it a try. I have been able to combine it with a lot of different pieces so I am glad that I bought it. I am also really a fan of the trousers. They are simple, but the detail on the side gives them a refined look. I always combine them with blouses or pullovers that I can tuck in so that the outfit flatters my figure.

Now let’s talk about the eyecatcher of the outfit: The White Faux Fur! This winter is all about fax fur coats. You’ve got them in all schapes, sizes and colours, so you will certainly find one just perfect for you! I summed up some tips you can keep in mind in your search to a furry coat:

  • Fur coats can be elegant but the fabric can make you look heavier. If you want to look slimmer, you can go for a smooth faux fur (not like my sheepyfur!). I have a smooth fur myself that makes me look slimmer, but that doesn’t mean that you can’t wear a curly one!
  • Go for a longer model. Most of the time it is more elegant and it flatters your figure. Do you want a short model? No problem, a short coat can be very nice! Just be carefull you don’t look like a ball of fur. πŸ˜‰
  • You can try experimenting with colour. Black is timeless, but dark green or a leopardprint can also be lovely! You can find faux fur coats in a lot, and I really mean A LOT of different colours this winter.

SarahenrouteBP2(2)

Dit ben ik. Mooi aan het poseren met gouden pumps terwijl het ijskoud is buiten. Ik vind deze betaalbare pumps van New Look prachtig, maar laten we effe eerlijk zijn. Deze draag ik misschien naar een feest waar het binnen lekker warm is, maar voor de rest van de tijd worden deze vervangen door laarsjes en dikke sokken! Ik vind het vreselijk om koude voeten te hebben. πŸ™‚


This is me. Posing like a pro wearing my golden pumps while it’s freezing outside. Let’s be honest. I can wear these to a party where it is nice and warm inside, but for the rest of the time these will be traded in for boots and socks! Cold feet are terrible!

SarahenrouteBP2(3)

SarahenrouteBP2(4)

SarahenrouteBP2(5)

Tadaaa! Kijk eens hoe blij met mijn botjes! Pumps zijn mooi, maar deze elegante laarsjes met gouden hak zijn zeker zo fashionable (en warmer)!


Tadaaa! Look how happy I am with by booties on! Pumps are beautiful, but these classy boots are fashionable as well (and warmer)!

SarahEnRouteBP2(9)-2Coat: TOPSHOP (last season)- Shirt: Samsoe&Samsoe – Trousers: SELECTED FEMME – Boots: ZARA –
Pumps: NEW LOOK – Bag: Vintage

Hopelijk vonden jullie de tweede outfit uit Rotterdam leuk! Anders is al dat bibberen voor niets geweest! πŸ˜‰

Hebben jullie al een leuke winterjas gevonden?


I hope you liked the second outfit from Rotterdam! So all that shivering wasn’t for nothing! πŸ˜‰

Did you already find a nice wintercoat?

 

Liefs, Love,

Sarah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s