New go-to sneakers | Reebok Classic

[ENG below]

De lente begint eindelijk door te komen en dat betekent voor mij een druk seizoen. Ook dit voorjaar ga ik met de Belgische bruidsmerken Marylise en Rembo Styling naar verschillende buitenlandse bruidsbeurzen. Afgelopen week hebben we de eerste beurs afgerond in Londen. De volgende op de agenda is de beurs in Milaan, maar eerst even ontspanning! Morgen vertrek ik met een van mijn beste vriendinnen op citytrip naar Valencia! Jippie!!! Dit wordt de eerste fatsoenlijke zon van 2018. I needsss it!

Zowel deze citytrip als de buitenlandse beurzen betekenen: veel wandelen, heeeeel veel wandelen. Ik ging dan ook op zoek naar een nieuw paar witte sneakers die ik met alles kan combineren. Ken je dat? gewoon een paar schoenen die bij alles passen, zonder dat je erover moet nadenken? Zalig vind ik dat.

Deze Reebok Classics stonden al even op mijn lijstje, dus de keuze was snel gemaakt! Ze passen overal op, zijn comfi en hebben een vleugje vintage. Wil je nog meer vintage gaan? Geen probleem. Je hebt ze in allerlei uitvoeringen en kleuren. Onderaan de post waar ik de merken van mijn outfit vermeld, kan je doorklikken als je interesse hebt. Ik kocht ze op Zalando, maar je kan ze ook op de site van Reebok en in verschillende boetieks krijgen.

Dit zijn dus mijn nieuwe go-to sneakers voor de lente van 2018!


 

Spring is finally pulling through and for me that means the beginning of a busy season. Just like past years I am travelling to different bridalfairs with the Belgian bridalbrands Marylise and Rembo Styling. We finished the first fair in Londen last week. Milan is up next but first some chilltime. Tomorrow me and one of my best friends are leaving for Valencia, jippie!!! The first descent sunshine in 2018. I needssss it!

The citrytrip and the bridalfairs mean: a lot of walking, a loooot. So I needed some new comfi go-to sneakers to match all of my outfits. You know, a pair of shoes that go with everithing so you don’t have to mind in the morning and you can just put them on? I love that.

These Reebok Classics were on my wishlist for a while so it was an easy choice to make! They go with everyting, they are comfi and they have a touch of vintage. Do you like even more vintage sneakers? No problem. They have them in a lot of different colors and finishes.ย You can click through at the bottom of the page where I mention the brands if you are interested. I bought them on Zalando, but you can get them on the site from Reebok as well.

Conclusion: these are my new go-to sneakers for the spring of 2018!

sarah en route sneakers5

sarah en route sneakers2

My new best friends ๐Ÿ™‚

sarah en route sneakers3

sarah en route sneakers

sarah en route sneakers6

Sneakers: REEBOK – Jeans: ZARA – Sweater: ZARA

 

Lots of love,

Sarah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s