Loungewear @ Barcelona beach | Outfit

Loungewear on the beach: Hot or not?

Je ziet het meer en meer. Kleding waarvan je niet goed weet waar je ze aan moet. Is het nu sportkleding of casual kledij? Is het loungwear of is het een pyjama? Niemand weet het nog! Mijn gedacht? Draag het gewoon waar en wanneer jij het wilt. Alles is mogelijk!

De loungewear van tegenwoordig is moeilijk nog binnenhuiskledij te noemen. Het setje van Cosabella dat ik hier aanheb kocht ik een tijdje geleden bij Milady in Haacht. Het is gemaakt uit een fijne stretchstof met een zilveren glitter erin verwerkt, echt prachtig als je het mij vraagt! En bovendien zeer comfortabel. Je hoeft er geen BH onderaan. Ze hebben een bralette in de top verwerkt, superhandig!


It’s everywhere. Clothing with no clear pupose. Is it sportswear of is it casual wear? Is it loungewear or pyjamas? Nobody knows! Want to know what I think? Just wear it whenever and wherever you want. Everything is possible!

It’s hard to call loungewear, homewear because it’s more than that. I bought this set from Cosabella a while ago at Milady in Haacht. The fabric is in a supersoft stretch with a litte silver shimmer in it. Really lovely and comfortable at the same time!Β You don’t have to wear a bra. They incorporated a bralette into the top, handy!

Cosabella in Barcelona_SarahEnRoute (23 of 26)Cosabella in Barcelona_SarahEnRoute (15 of 26)Cosabella in Barcelona_SarahEnRoute (5 of 26)

Zelf vind ik het leuk om te matchen, maar je kan de top en broek ook apart dragen op een jeansrok of op een bloesje bijvoorbeeld. Ik koos voor de full look en trok met deze outfit naar het strand in Barcelona. Tussen de modeshows door hadden we een zonnige voormiddag vrij. Perfect voor wat chilltime at the beach! (en wat fotootjes uiteraard πŸ˜‰ )


I am a fan of matching, but you can wear the top and the pants separately on a jeans or a blouse. I went for the full look and hit the beach in Barcelona with this outfit. Between the fashionshows we had a few hours off. Perfect for some chilling at the beach! (and for some pics of course πŸ˜‰ )

Cosabella in Barcelona_SarahEnRoute (17 of 26) (2)

Trying to pose elegantly on a beach full of people + avoiding waves = funny moments

Cosabella in Barcelona_SarahEnRoute (20 of 26)

top + pants: COSABELLA – Sunglasses: Ill.I OPTICS – Slippers: HAVAIANAS

Lots of love,

Sarah

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s