Jardines del Reial | Valencia

Hier is ie dan! De eerste outfit van Valencia, ongeveer 3 maanden te laat… shame on me 😉

In april bezochten een vriendin en ik voor de eerste keer Valencia. Wat een stad! Zowel liefhebbers van natuur als architectuur kunnen hier hun ei kwijt. De binnenstad bestaat uit prachtige oude gebouwen en gezellige straatjes terwijl je iets verderop futuristische gebouwen terug vindt.

Er zijn verschillende parken waar je kan relaxen als de drukte je een beetje te veel wordt. Wij besloten om een kijkje te gaan nemen in Jardins del Reial, een prachtig park met torenhoge bomen en charmante verborgen plekjes. Een echte aanrader!

Tijdens onze trip was het weer wisselend. Terwijl ik in een niemendalletje aan het wegsmelten ben bij het schrijven van deze post, droeg ik een paar maanden terug nog een vest met sneakers omdat de zonnige momenten toen afgewisseld werden met een koude voorjaarswind.

Het broekpak van Gestuz was een koopje bij de tweedhandswinkel Rawette in Leuven. Een handig item om te dragen in de zomer, maar ook in het voorjaar met een t-shirt eronder en een vest om het af te werken. Het is stoer, maar door de aansluitende pasvorm toch nog vrouwelijk genoeg!

 

Valencia_Sarahenroute (10 of 17)

Valencia_Sarahenroute (9 of 17)

Valencia_Sarahenroute (8 of 17)

Valencia_Sarahenroute (5 of 17)

Een echte oase van rust in een drukke stad…

Valencia_Sarahenroute (1 of 1)

Valencia_Sarahenroute (1 of 2)

Valencia_Sarahenroute (2 of 2)

Valencia_Sarahenroute (15 of 17)

Broekpak: GESTUZ – Hoodie: H&M – jeansvest: BERSHKA – Sneakers: REEBOK –

Sunglasses: JEEPERS PEEPERS

 

Lots of Love,

Sarah

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s